Че нежната част от “Промяната приема Народното събрание за свой

...
Че нежната част от “Промяната приема Народното събрание за свой
Коментари Харесай

Резил! Лена цъфна с бебето в парламента – чорлава и неглиже. Калинка от “Промяната” чете Конституцията по пеньоар

Че нежната част от “Промяната ” приема Народното събрание за собствен втори дом стана ясно през вчерашния ден, до момента в който депутатите гледаха на трето четене измененията в Основния закон. Доказателство за това е Лена Бориславова, която откри за подходящо да докара в законодателния храм новородената си дъщеричка Деа и даже я разноски с количката в неразрешената за публицисти зона на втория етаж, където достъпът е със специфични чипове. За незапознатите сме длъжни да вметнем, че въздухът в коридорите е замърсен, тежък и вмирисан, тъй като прозорците са херметически затворени. На всичко от горната страна там вони на цигари, а тютюневият пушек се стеле на вълни и попива в предостатъчно прашния мокет. Иначе казано - Народното събрание е едно от най-лошите места за малко бебе, още повече, че в зимния сезон всеки втори народен представител кашля и се секне на пакост.

 

Очевидно майчинските усеща на Лена отстъпват пред желанието й да командори сътрудниците си, разясниха депутати от опозицията. Фактът, че цъфна в Партийния дом тъкмо като се приема Конституцията, не попречи на госпожа Бориславова още веднъж да ни натрапи особения си и извънредно не протоколен усет за облекло. Тя се беше решила във впити панталони вид чеп и оранжевееща плетена блуза, а косата й беше очевидно чорлава, все едно одеве се буди от следобеден сън с бебето.

 

 

Да се порадва на дребната Деа беше пристигнала и къдрокосата Калина Константинова.  Съвсем по домашному, тя беше навлякла избелял пеньоар, дълъг до земята, който обезверено опитваше да показа пред сътрудниците си за рокля. Цветът на бархетната одежда в миналото може да е бил нежно лилав, само че защото депутатката я подносва към този момент трети мандат, в този момент разцветката клони към бозаво с капка пепел.

 

Към женската компания се беше присламчил и спътникът в живота на Лена – депутатът Мирослав Иванов, който очевидно се усещаше по-комфортно в дамска компания, където няма заплаха да отнесе дежурните майтапи за фамилното си състояние.

Автор: crimesbg.com

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР