Че Луна мина всякакви граници в Биг Брадър, всички вече

...
Че Луна мина всякакви граници в Биг Брадър, всички вече
Коментари Харесай

Луна се изгаври брутално с Фънки! Ето какви гадости му наговори:

Че Луна мина всевъзможни граници в Биг Брадър, всички към този момент видяха.

Но непукизмът й стигна до такава степен, че номинира Фънки да си върви, защото бил пълен и разложен, тресял се като желе и външният му тип предизвиквал омерзение у нея, по тази причина било най-добре да си тръгне.

Това й бяха претекстовете да желае изгонването му. Да прави извършения, да се стегне малко, да замязя на човек, продължи да реди чалгаджийката.

Съквартирантите онемяха, а напряко се изцъкли.  Всички знаят, че надномреното му тегло е поради заболяване и в случай че до момента някой се е гаврил с него, то е било във тип на смешка. Никой не  му е казвал в очите, че е торба сланина.

Е в този момент ти е*ах майката! – подскочи той, само че другите го удържаха. Рокаджията продължи да мърмори под нос и да гледа ужасно. Но този път огромната му уста остана затворена.

Дали ще има възмездие, не е ясно. Дали още веднъж ще си стегне куфарите да си върви, също не е ясно. Луна го удари по най-болезненото място и означи точка в своя изгода.

Фънки пък без да желае я насърчи, до момента в който ридаеше за цигари и алкохол.

Още на третия ден в предаването се чуха такива обиди, че в случай че стартират каузи за тях, съдиите ще се затрупат от работа.

Най-странното е, че Луна първа изиска среща с юриста си, тъй като й се нарушавали правата.

Какви права – никой не разбра.

Едно е сигурно  обаче. Войната Фънки – Луна няма да приключи добре, до момента в който двамата са в къщата, а и по-късно.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР