Че феновете на Уест Хем са едни от най-лудите и

...
Че феновете на Уест Хем са едни от най-лудите и
Коментари Харесай

Фенове на Уест Хем подпалиха спешен номер за глупости

Че почитателите на Уест Хем са едни от най-лудите и най-екстравагантните на Острова, знаем всички. Но тяхната досетливост в търсенето на промени при "чуковете " стигна нови висоти.

След провалянето в гостуването на Уотфорд те заляха незабавния телефон за бедствия на полицията в Есекс с недоволства от клубното управление и стремежи то да подаде оставка. Разбира се, това е последното място, на което молбите им могат да бъдат задоволени.

Но очевидно ентусиастите на лондонския клуб, които са потърсили "помощ " на незабавния номер 999, са били толкоз доста, че се наложи от полицията да разгласяват особено известие да не го вършат повече и да не им губят времето, тъй като имат в действителност значими и незабавни случаи.

"Да се обадите на 999, единствено тъй като Уест Хем са изгубили още веднъж и се чудите какво да вършиме, просто не е задоволително! Това е цялостна загуба на времето ни! 999 е единствено за в действителност незабавни случаи ", написаха от полицията.

Ringing 999 because @WestHamUtd have lost again and you aren't sure what to do is not acceptable! It is a complete waste of our time. #999foremergenciesonly
— Force Control Room (@EPControlRoom) November 19, 2017
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР