Че Ева Лонгория и Виктория Бекъм са доста близки приятелки,

...
Че Ева Лонгория и Виктория Бекъм са доста близки приятелки,
Коментари Харесай

Нова порция откровения от Ева Лонгория

Че Ева Лонгория и Виктория Бекъм са много близки приятелки, се знае от дълго време. Двете се срещат около Тони Паркър - някогашният брачен партньор на актрисата от " Отчаяни съпруги ", за който тя е женена от 2007 до 2011 година
 Колко секси е Ева Лонгория
Колко секси е Ева Лонгория

Актрисата има забележителна физика

през юни Ева Лонгория споделя повече за другарството си с госпожа Бекъм, като издава, че с нея са дори " неразделни ". Този път пред E! News актрисата разкрива още малко елементи.

" Научих всичко от нея ", признава Ева Лонгория, като не пропуща да изтъкне и че  е същински образец за подражателство, а с изключение на " удивителна бизнесдама ", е и " страхотна майка ".

Актрисата постоянно е забелязвана да поддържа някогашната певица от Spice Girls по време на ревютата на стилната ѝ марка, която в този момент е един от главните ѝ бизнеси. Миналият месец, до момента в който течеше Седмицата на модата в Париж, Лонгория бе на първия ред на представянето на сбирка пролет/лято 2024 година на Victoria`s Womenswear.

Съвсем неотдавна пък излезе документалният филм на Netflix за семейство Бекъм, който актрисата към този момент е изгледала. За него тя споделя, че е впечатлена от метода, по който е изработен. " Толкова доста от нещата са новаторски. Начинът на описване като за документален филм, методът, по който е сниман... ", споделя.

Освен че постоянно намира време за приятелката си, актрисата от " Отчаяни съпруги " е много заета и с уговорките си като майка. От брачна половинка си Хосе Бастон тя има петгодишен.

Едно от нещата, които тя и дребният обичат да вършат, е да четат. " Четем двуезични книги, тъй че да се научи и на британски, и на испански ", издава. Приказките за лека нощ са една от традициите им. " Преправям си гласа за тях. Направо ги изигравам ", добавя актрисата.
 Flamin' Hot на Ева Лонгория - филмът, който я събра с Джеси Меткалф, някогашния ѝ екранен ухажор
Когато Ева Лонгория се събере с някогашния си екранен ухажор

Опасно близки

А по отношение на по този начин известния в Съединени американски щати празник Хелоуин, тя не крие, че сина ѝ много се вълнува за маскирането. И за задачата даже към този момент си е подготвил цели осем костюма.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР