че ДБ няма да търси подкрепа от никого, но се

...
че ДБ няма да търси подкрепа от никого, но се
Коментари Харесай

ГЕРБ готови да седнат на разговор за кабинет с мандат на ДБ, но ако е сериозен и без сочене с пръст

че Демократична България няма да търси поддръжка от никого, само че се надява да има кабинет, който да е вън от политическата логичност и да е единен към национални цели. 

" Като ще желаят от нас да признаваме неточности, и ние ще желаеме от тях да го създадат. Такива има. Когато приказваме за третия мандат, би трябвало да стане ясно първо на кого ще бъде даден. Ако Демократична България го получат, пред тях се отваря опцията да се трансфорат от ремарке на Политическа партия във влекач, лидиращ фактор, който може да бъде носеща структура на бъдещо ръководство. Ако Иванов не желае да е министър председател, има и други формули и той ги загатна. Бихме взели участие в сериозен диалог, който е с цели, явен личен състав по-късно, тъй че България да има постоянно ръководство, подкрепено от болшинство ", уточни Даниел Митов пред bTV.

" Не си изяснявам по какъв начин Демократична България непрестанно вървят зад една левичарска групировка, каквато е Политическа партия. Трябва да признаят, че по време на ръководството, в което са взели участие, е имало детайли, които са чисто корупционни. Трябва да признаят, че е имало проблеми ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР