Чавка ли й изпи мозъка на Мара Отварачката, какво ли,

...
Чавка ли й изпи мозъка на Мара Отварачката, какво ли,
Коментари Харесай

Преди минути: Вижте Мария обезобразена и без грим, Миро я гледа с презрение! (СНИМКИ)

Чавка ли й изпи мозъка на Мара Отварачката, какво ли, само че певицата става все по-страшна за гледане. Дори мъжът й Миро заобикаля да го прави и лицето му издава неодобрение и даже пренебрежение, когато си мисли, че никой не го гледа...

Това установяваха консуматори в нета при типа на Мария, която постна няколко фотоси преди минути в мрежата. Двамата с половинката й към този момент са в столицата след следващата си почивка, а чалгарката си прави селфита в колата, до момента в който мъжО й кара.

Марийка се е пробвала да внуши концепцията, че е без грим по себе си и все пак е хубава, само че уви - не съумя. Да, по лицето й няма наложителните фрапиращи изкуствени мигли, сенки за очи и прочие, само че има щедро количество филтри. Дори и те обаче не могат да скрият цялостното й обезобразяване, което се дължи най-много на устата.

Устните на Мара, изключително горната, са потресаващи. Забележете по какъв начин горната й устна е като обърната, все едно е прясно ужилена и стои искрено крива. Не знаем какво си прави Мария и при кого, само че я съветваме или да спре мигновено, или да смени кожния лекар си.

" Ужасна е! Да не приказваме, че тоя Миро до нея гледа като бастун и му проличава макар очилата. Сигурно отново са се карали и я е овиквал нещо, тъй като физиономията му издава всичко друго, само че не и наслада, камо ли обич ", пишат в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР