Чавдар Христанов е поредният участник, напуснал Фермата. Като причина да влезе

...
Чавдар Христанов е поредният участник, напуснал Фермата.
Като причина да влезе
Коментари Харесай

Тайните падат: Участник влезе във Фермата и се уплаши от с...

Чавдар Христанов е следващият участник, напуснал " Фермата ".

Като причина да влезе в риалити предаването по bTV дефинира желанието си да откри " нещо в себе си ". Признава, че е разкрил и неща, които не е желал. Очаквал е другите участници да имат висок български дух, който да го зареди, само че разбра, че неговият е бил най-голям.

Той изоставя позицията си в огромния корпоративен свят, с цел да стане хлебар. " Когато един хлебар вложи любовта и сърцето си в това, той не е по никакъв начин безпаричен " - споделя той за направения избор на специалност.

Работният му ден стартира в 4:30, когато се " завърта тестото ". Чавдар е на 46 години от Плевен, правоприемник на огромен жанр с богата история. Прадядо му е бил част от опълчението на Шипка, а самият той носи традициите на българското патриархално семейство. Баща е на три деца, въпреки да е желал да има пет.

" Не ни е нужна единствено просвета и обучение, на нас ни трябват хора, българи. Те би трябвало да се родят и възпитат в нашите полезности. Това е методът България да оцелее " - по този начин той изяснява желанието си за многочислено семейство.

Казва, че живеем в " сбъркано време ", тъй като се опитваме да вземем практики от други народности, които не ни пасват. Според него нацията ни се топи и ние забравяме историята си.

Майката на Чавдар е учителка, само че съгласно него в Деня на будителите тя няма да получи и едно цвете, тъй като " Не слушаме будителите си и ги забравяме доста бързо, откакто излезем от средата на образованието. Това също е проблем за нас. "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР