ChatGPT и роботите, които превземат света, може да са първите

...
ChatGPT и роботите, които превземат света, може да са първите
Коментари Харесай

Първият в света конкурс за красота с изкуствен интелект с напълно фалшиви модели ще бъде „като Оскарите“

ChatGPT и роботите, които завладяват света, може да са първите неща, които изникват в съзнанието ви, когато мислите за изкуствен интелект (AI), само че платформа за обществени медии започва първия в света конкурс за хубост с изкуствен интелект, където напълно подправени модели ще се състезават за шанса да завоюват премия на стойност £6000.

Футуристичните награди Fanvue World AI Creator Awards (WAICAs) ще видят компютърно генерирани фигури, оценени по тяхната хубост, механически характерности и въздействие в обществените медии в онлайн събитие, което ще се организира идващия месец. Макар и леко дистопично, основателите споделят, че церемонията може да бъде „ Оскар “-ите в света на технологиите във време, когато 10 000 AI модела превземат обществените медии.

„ Икономиката на създателите е извънредно вълнуващо място тъкмо в този момент и благодарение на нашата платформа има експоненциален растеж на основателите на изкуствен интелект, които навлизат в пространството, усилват своите фенбази и обезпечават прих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР