Чатботът с изкуствен интелект, известен като ChatGPT, разработен от компанията

...
Чатботът с изкуствен интелект, известен като ChatGPT, разработен от компанията
Коментари Харесай

Изненада: Откриха слабото място на ChatGPT

Чатботът с изкуствен интелект, прочут като ChatGPT, създаден от компанията OpenAI, притегли вниманието и въображението на обществеността. Някои приложения на технологията са в действителност впечатляващи, като да вземем за пример способността му да обобщава комплицирани тематики или да взе участие в дълги диалози.

Не е изненадващо, че други компании за изкуствен интелект побързаха да пуснат свои лични огромни езикови модели (LLM) - името на технологията, която стои в основата на чатботове като ChatGPT. Някои от тези стратегии ще бъдат включени в други артикули, като да вземем за пример в търсачките.

Имайки поради впечатляващите му благоприятни условия, от Sciencealert вземат решение да тестват чатбота с игра на думи - основана от New York Times.

Играчите имат шест опита да познаят петбуквена дума. При всяко отгатване играта демонстрира кои букви, в случай че има такива, са на верните позиции в думата.

Използвайки последното потомство, наречено ChatGPT-4, излиза наяве, че представянето му при тези загадки е изненадващо едва.

3D designers are going to love this.

This is ChatGPT for Unity.

& It’s available for everyone to try
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР