Чатботът на OpenAI ChatGPT е правил много неща за хора.

...
Чатботът на OpenAI ChatGPT е правил много неща за хора.
Коментари Харесай

Мъж се ожени за Tinder съвпадение, избрано от ChatGPT

Чатботът на OpenAI ChatGPT е правил доста неща за хора. Сега наподобява, че и запознанствата са добавени към листата.

Rуснак твърди, че изкуственият разсъдък му е оказал помощ да се запознае и да напредне в кореспонденцията с актуалната си брачна половинка. Александър Жадан е споделил дълъг пост в X, където разкрива, че е употребявал ChatGPT, с цел да започва бот за Tinder, който го е свързал с над 5000 дами в приложението .

Във видеото: Злати: Как да си намерим гадже в Tinder?

Сделал предложение девушке, с которой ChatGPT общался за меня год. Для этого нейросеть переобщалась с другими 5239 девушками, которых отсеила по какъв начин ненужных и оставила только одну. Поделюсь, по какъв начин сделал такую систему, какие были проблемы и что вышло с остальными девушками. Тред
— Aleksandr Zhadan (@biblikz)
Той споделя, че е предложил брак на момичето, с което ChatGPT е разговарял от негово име в продължение на една година.

В обявата си той споделя, че с цел да откри единственото момиче, ботът му е съвпаднал и е общувал с 5 239 девойки, с които се е срещнал. По думите му ChatGPT от време на време го е поставял в ситуации да има по шест срещи дневно.

Руснакът прибавя, че е имал няколко разновидността на ChatGPT бот. След като намерил сегашната си избраница Карина, Александър Жадан решил да даде отмора на бота.

" Дадох на ChatGPT информация за това как общувам. В началото имаше проблеми, тъй като програмата не ме познаваше, тя можеше да напише някаква нелепости, само че по-късно я образовах дотам, че тя стартира да поддържа връзка с девойки като мен ", споделя Жадан пред РИА Новости.

23-годишният юноша разкрива, че ботът с изкуствен интелект е премахнал неприятните съвпадения, " водил всемирски диалози от негово име ", резервирал дати, и най-после даже му оказал помощ да предложи брак . Той споделя, че също по този начин е конфигурирал избрани филтри, които да му демонстрират дамите, с които би трябвало да продължи да поддържа връзка онлайн.

Той прибавя, че е употребявал платформата с изкуствен интелект, с цел да продължи кореспонденцията си с Карина.

" Когато с Карина се срещнахме онлайн, аз осъзнах, че е допустимо да спра тази система и я преквалифицирах в анализатор на кореспонденцията с Карина ", изяснява той и прибавя, че невронната мрежа му е казвала къде да отиде с момичето и какво да споделя в дадена обстановка .

Според разработчика на софтуера Карина не е била наясно за ролята, която изкуственият разсъдък играе във връзката им. Тя схванала за него едвам откакто подали заявките си в службата по вписванията. Жадан споделя, че сегашната му брачна половинка " реагирала умерено ", откакто схванала за истината.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР