Чат платформата Rakuten Viber обяви, че пуска бизнес профили за

...
Чат платформата Rakuten Viber обяви, че пуска бизнес профили за
Коментари Харесай

Viber пуска бизнес профили за компании

Чат платформата Rakuten Viber разгласи, че пуска бизнес профили за компании в България и по света. Действията са част от тактиката ѝ за развиване на нейното приложение за диалози.

Нововъведението ще сплоти на едно място основна информация, нужна на клиентите, с цел да взаимодействат с даден бранд, в това число изложение на услугите, които компанията предлага, и групиране на съществуващи чатове сред клиента и марката на едно място.

Бизнес профилите съдържат името и логото на марката, както и наследник верификационен знак, изложение, контакти и канали за връзка, налични посредством Viber. Брандовете ще могат да прибавят до 3 физически адреса, линк към уеб страница, телефонен номер и изложение до 1000 знака. Потребителите ще могат да търсят бизнес профили посредством въвеждането на основни думи в полето за търсене във Viber.

Новите профили са обществени по дифолт, което ще улесни откриването им. С тях потребителите могат да изберат най-подходящия канал за връзка с компанията от Бизнес профила ѝ, а въпреки това, марките могат да провеждат по-ефективно диалозите с клиентите си на едно място.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР