Чат между нападателя на "Левски" Валери Божинов и провокативна едрогърда

...
Чат между нападателя на "Левски" Валери Божинов и провокативна едрогърда
Коментари Харесай

Божинов в свалка с надарена секретарка

Чат сред нападателя на "Левски " Валери Божинов и провокативна едрогърда секретарка лъсна в интернет пространството. В него нападателят заговаря 22-годишната Жаклин Георгиева и желае нейна фотография от последната й фотосесия, след което получава своеволен кадър.

Навремето сходен диалог на Валери в обществените мрежи доби огромна популярност. Тогава той се обърна към мацка с думите: "Малко коте, секс има ли? ". "България Днес " се свърза с инфлуенсърката Жаклин, с цел да я попита дали разговорът сред нея и Валери е достоверен. Надарената русокоска има над 120 хиляди почитатели в инстаграм. Тя изрично отхвърли да е общувала с футболиста.



"Чатът е изработен от някое момче с подправени данни. Все едно са ми хакнали профила и надлежно е подправен. Аз нито диря популярност, нито нищо. Просто някой си прави пари от мой подправен инстаграм, но хората са много наивни ", ядоса се Георгиева.

Тя е приключила Икономическия университет във Варна. Работи като секретар на общинския съвет в село Аврен, Варненско. В профила й във фейсбук стои фамилен статус: необвързана. 22-годишната красавица разказва себе си като прочувствена, същинска и постоянно положителна. Самата тя постоянно взе участие в благотворителни начинания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР