Частните училища в Англия се стремят да привлекат повече чуждестранни

...
Частните училища в Англия се стремят да привлекат повече чуждестранни
Коментари Харесай

Английските частни училища се съсредоточават върху набирането на персонал в чужбина, тъй като трудовият ДДС удар се очертава

Частните учебни заведения в Англия се стремят да привлекат повече задгранични студенти, до момента в който се приготвят за вероятността лейбъристите да наложат налог върху продажбите върху техните такси, в случай че завоюват идващия общ избори.

Движението е един от многото способи, по които самостоятелните учебни ръководители се стремят да укрепят финансите си и да обезпечат постоянен приток на възпитаници през идната академична година.

Някои шефове изследват къде стипендиите и стипендиите могат да бъдат понижени, до момента в който други разрешават на родителите да заплащат такси няколко години авансово, преди препоръчаната политика да влезе в действие.

Няколко учебни заведения споделиха Обещанието на лейбъристите да наложат Данък добавена стойност върху таксите подтиква напъните им да наемат повече възпитаници от чужбина с аргумента, че интернационалните студенти са по-малко чувствителни към цените от локалните студенти. Това се дължи на обстоятелството, че те постоянно са по-богати или са подготвени да платят награда за английско обучение.

Секторът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР