Частични избори за кмет ще се проведат днес в 10

...
Частични избори за кмет ще се проведат днес в 10
Коментари Харесай

В 10 села и градове избират кмет

Частични избори за кмет ще се проведат през днешния ден в 10 обитаеми места – в две общини и осем кметства. Кметове ще избират жителите на Трън, Вълчи дол, шуменското село Цани Гинчево, айтоското Чукарка, руенското Скалак, врачанските Нивянин и Ракево, плевенското Сухаче, варненските Попович и Генерал Киселово, съобщи бТВ.

Пет партии вземат участие в изборите в Трън – ГЕРБ, Българска социалистическа партия, " Нова сила”, " Воля” и " Атака”. Във вота вземат участие и два инициативни комитета – " Да за Трънско” и " Заедно за положителното на Трънско”. До частични избори в Трън се стигна, откакто кметът Станислав Николов подаде оставка, като посочи персонални аргументи за решението си. Николов е обвиняем за злополука с дете, която стана преди две години.

Кандидати на ГЕРБ за кметове са Цветислава Цветкова, Арлин Антонов, Станислава Алексиева и Божидар Страхилов. Двама са претендентите в село Ракево – Малин Тончев и Николай Петков. Единият към този момент е бил кмет на селото, само че поради влезнала в действие присъда беше отхвърлен.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР