Частичната мобилизация в Русия почти приключи, а финалът й ще

...
Частичната мобилизация в Русия почти приключи, а финалът й ще
Коментари Харесай

Путин: Мобилизацията почти приключи

Частичната готовност в Русия съвсем завърши, а финалът й ще бъде след към две седмици. Всеки директен конфликт с войските на НАТО ще докара до световна злополука. 

Това заяви Владимир Путин на конференция в Казахстан. 

222 000 от почти 300 000 души вече са мобилизирани, стана ясно от думите му.

 
Мобилизацията към този момент завършва. Сега 222 000 души от 300 000 са мобилизирани във формированията на войските. Смятам, че до към две седмици всички мобилизационни действия ще приключат.
Владимир Путин, президент на Русия

Преди дни Кремъл призна, че има починали руснаци, мобилизирани да се бият в Украйна. Поне петима души са умряли след влизането си в армията, оповестиха управляващите. Руските управляващи обаче не прецизират повода за тези смъртни случаи, нито къде са се случили.

Путин обяви военна мобилизация в Русия на 21 септември тази година.

 

По думите на Путин 16 000 мобилизирани към този момент извършват бойни задания.
Мобилизацията беше счетена за безредна и прибързана и породи и вътрешна рецензия, в допълнение подхранвана от неотдавнашната гибел на петима резервисти при незнайни условия. 
В Казахстан съветският президент разяснява редица тематики, като не спести разнообразни внушения. 
Намекна за връзка сред договорката за експорт на украинско зърно, която изтича след месец, и гърмежа на Кримския мост - и опцията експлозивите да са били доставени през филантропичните коридори в Черно море. 

 
ози по този начин наименуван товар – или по-точно експлозиви – най-вероятно е превозен по море от Одеса, само че не е тествано дали това е направено благодарение на кораби със зърно или не. Това е въпросът, който до момента, няма отговор… Но в случай че се окаже, че филантропичните коридори се употребяват за осъществяване на терористични офанзиви, несъмнено, по-нататъшното им действие ще бъде съществено сложено под въпрос.
Путин удостовери, че Русия ще взе участие в срещата на Г-20 през ноември, само че не е несъмнено дали самият той ще показа страната си. Коментира, че не вижда потребност на форума да договаря с американския президент Джо Байдън. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР