Частен съдебен изпълнител пусна на търг вила край Бачково, заедно

...
Частен съдебен изпълнител пусна на търг вила край Бачково, заедно
Коментари Харесай

Продават сезонна вила край Бачково за 20 000 лева

Частен правосъден реализатор пусна на търг вила край Бачково, дружно с прилежащия към нея аграрен парцел. Това е трета поредна обществена обмен, като началната цена от която ще стартират наддаванията към този момент е паднала до 20 000 лв.. Настоящата обновена оценка на парцела и постройката към него е 25 000 лв..
Прочетете още
Имотът се намира във вилната зона на село Бачково, околност „ СРЕЩУ “ и е със статут на земеделска земя. Общата повърхност на земята е 412кв.м. Самостоятелната сезонна еднофамилна вила към нея е на два етажа с обща повърхност 27 кв./м. и има панорамна панорама към селото. До нея се стига по черен път.

Земята и вилата са в съсобственост сред трима души, като половината е на двама от длъжниците. По ¼ /една четвърт/ идеална част благосъстоятелност имат Станислава Димитрова Попхристева и Веселин Димитров Попхристев.

Другата ½/една втора/ идеална част е благосъстоятелност на Валентина Йорданова Бъчварова-Попхристева, като тя е дала единодушие за изнасяне на обществена обмен и на нейната идеална част.

Причината, заради която парцелът попада в ръцете на ЧСИ Иво Кралев е отговорности на двамата от актуалните притежатели. Върху него има наложени възбрани по няколко изпълнителна каузи.

Настоящият търг ще стартира на 30 април, като искащите могат да подават своите своите предложения до 30 май 2024 година Евентуалният нов притежател ще бъде разгласен на 31 май.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР