Частен съдебен изпълнител продава терен и сграда от транспортната база

...
Частен съдебен изпълнител продава терен и сграда от транспортната база
Коментари Харесай

Жесток удар за бившия на Мегз, извършил нещо ужасно

Частен правосъден реализатор продава терен и постройка от транспортната база на скандалния предприемач Румен Рончев на ул. „ Дилянка “ 29 в Пловдив. Процедурата е задвижена поради задължения към банка ДСК и Национална агенция за приходите. Рончев бе арестуван предходната седмица в региона на Одрин поради открити 28 кг марихуана в един от товарните му камиони, написа " ".

Миналата година пък лежа пет месеца в ареста поради застрахователна машинация за лек автомобил, в която бе забъркана някогашната му възлюбена от Раковски, дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз и братовчед й Петър Лесов.

Имотът на Рончев в „ Шекер махала “, е на повърхност от над 2000 кв.м. и е ипотекиран в интерес на банка ДСК против заем от 288 000 лева Началната цена, от която ще стартира наддаването е 285 026 лева, което е 90% от началната цена. Длъжник по изпълнителното дело е една от компаниите на предприемача „ Розова котловина екс “ ЕООД.

Справка в ДАКСИ демонстрира, че до февруари 2020 година Мегз е била шеф на същото сдружение. В качеството на такава тя е пробвала да го разгласи в несъстоятелност и да открие произвеждане по неплатежоспособност, само че Рончев е стопирал процедурата, видно от Определение 250 /31.01.2020 година на Пловдивски областен съд.

„ Розова котловина екс “ ЕООД е със запорирани дялове, излиза наяве от запорно известие № 2112/04.03.2020 година на ЧСИ Ангел Ангелаков. В документа написа още, че Румен Рончев е наказан да заплати в интерес на взискателите Национална агенция за приходите и банка ДСК сума в размер на 56 418,31 лева

Той е едноличен притежател на още две сдружения, които също са със запорирани дялове. Това са „ Фортуна лес “ ЕООД и „ Ню транс груп “ ЕООД.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР