Частен съдебен изпълнител обяви за продажба аквапарк в Лом, предаде

...
Частен съдебен изпълнител обяви за продажба аквапарк в Лом, предаде
Коментари Харесай

ЧСИ продава аквапарк в Лом за половин милион, собствениците потънали в дългове

Частен правосъден реализатор разгласи за продажба аквапарк в Лом, съобщи BulNews. Това ще е втората обществена обмен на имуществото на Едноличен търговец „ Ангел – Недка Георгиева “, които са потънали в борчове към банкова институция. Търгът ще се организира от 7 юни до 7 юли в постройката на районния съд в Лом. Разпродава се целия парцел на длъжниците, който е с повърхност от 3 764 кв. метра и се намира на ул. „ Стадиона “ № 24. Там има построен открит плувен басейн с размер 727 куб.м., солидна ограда с височина 2.20 метра и дължина 120 метра. В парцела има отвесна планировка, каменна настилка и няколко здания.
Едната сграда е ресторант с тераса със застроена повърхност 254.89 кв. метра. Има също влажен бар, лятна бирария, командно помещение и фитнес. Дворното място е с повърхност от 3422 кв.метра.

Разпродават се и движимите движимости на терена - машини за надзор и транспорт на вода за аквапарка, песъчлив филтърен блок DELIKA TOP, помпа KAPRI с вграден предфилтър – корпус и турбина Noril – 4 броя, табло за автоматизирано ръководство - основен предпазител, дефектно токова отбрана, моторна отбрана за всяка помпа, часовник – програматор за дестилация. Продават се още автоматизирана система за ръководство на равнища в компенсационния контейнер и моторен кран за автоматизирано доливане, дозаторна станция – микропроцесорен блок за ръководство, дозаторни помпи, сензори за завършек на реагента, полетилен съд за реагент с съдържимост 500 литра – 2 броя, прожектор за карамика – бял, 300 W/12V – 10 броя и 5 броя трансформатори по 600 W/12V.

Началната цена, от която стартира надаването, е 467 511.60 лв., от които 463 551.60 за недвижимия парцел и постройките и 3 960 лв. за оборудването.
Търгът ще се организира на 10 юли от 13.30 часа в районния съд в Лом.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР