Частен съдебен изпълнител обяви на търг тристаен апартамент в Монтана,

...
Частен съдебен изпълнител обяви на търг тристаен апартамент в Монтана,
Коментари Харесай

Разпродават на търг тристаен апартамент в Монтана /снимки/

Частен правосъден реализатор разгласи на търг тристаен апартамент в Монтана, научи BulNews.bg. Жилището се продава, защото притежателят му е заборчнял към банкова институция.
Апартаментът се намира в ж.к. „ Плиска “, блок №7, вход А, на втория етаж. Площта му е 65.30 квадратни метра. Състои се от дневна, спалня, кухня, баня, тоалетна, предверие и тераси.
Недвижимият парцел има добра транспортна досегаемост. Инженерната инфраструктура в региона е изцяло построена във връзка с електрификация, водоснабденост, канализация, телефонизация и улична мрежа с трайна настилка. Жилищният блок, в който се намира апартаментът, е с солидна структура – тухлени преградни стени. Антисеизмично е подсигурен. Покривната структура е вид „ плосък покрив “ с хидроизолация и топлоизолация. Въведен е в употреба през 80-те години. Изложението му е удобно.
Началната цена, от която стартира наддаването, е 21 688 лв.. Върху парцела има наложена забрана и договорна ипотека, разяснява частният правосъден реализатор.
Мераклиите могат да създадат оглед на жилището всеки работен ден от 8.30 до 17 часа. Търгът ще се организира на 31 август от 13.30 часа в постройката на районния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР