Частен съдебен изпълнител обяви на търг огромен имот във Вършец,

...
Частен съдебен изпълнител обяви на търг огромен имот във Вършец,
Коментари Харесай

Сложиха на тезгяха огромен производствен имот във Вършец

Частен правосъден реализатор разгласи на търг голям парцел във Вършец, научи BulNews.bg. Това ще е първата обществена обмен на обектът, благосъстоятелност на „ Елснер – София “ ЕООД, който е за произвеждане на надълбоко замразени плодове и зеленчуци. Причината за разпродажбата е, че компанията е задлъжняла към банкова институция.
На тезгяха са поставени парцел с повърхност 9 530 кв. метра, който се намира в края на Вършец, на изхода на града. Дворното място е оградено с ограда и със стоманобетонни панели, над които има бодлива тел върху железни тръби. Производствената площадка е бетонирана и е в приемливо положение.
В парцела има построени няколко огромни здания. Най-голямата от постройките е с повърхност от 3 726 квадратни метра и се състои от опаковъчна и експедиционна зала, всички термоизолирани, три камери за надълбоко заледяване, тунел за шоково заледяване, зала за надзор и рампа за приемане на стока. Конструкцията е солидна, построена е през 1998 година и е в положително положение.
Другата постройка съставлява ледник /едноетажна постройка с пространства за хладилна инсталация/. Продава се и солидна сграда за компресорно помещение, която се състои се от работна зала и такава за наблюдаване и надзор на оборудванията.
В парцела има и постройка с битови пространства, съблекални, две тоалетни и общо помещение. Подът е теракотена настилка, стените са с фаянсова обшивка и латекс, а таванът е от латекс и железни профили. Дограмата е PVC, а покривът е от стоманобетонна плоча, с паро-, хидро- и топлоизолация. Сградата е издигната през 1989 година и е в чудесно положение.
Производственият парцел се добавя от двуетажна административна постройка с повърхност от 282 кв. метра. Тя е с два входа, като от единия се влиза по рампа към каса, две канцеларии и механична работилница. Вторият вход води до горния етаж по вътрешно стълбище към приемна и четири канцеларии.
Последната постройка на терена е с повърхност от 547 кв. метра и съставлява едноетажен стоманобетонен склад, формиран от три пространства.
Производствената база не е в употреба, добавя правосъдният реализатор.
Началната цена, от която стартира наддаването за парцела, е 627 848 лв., а търгът ще се организира на 27 юли от 13 часа в районния съд в Берковица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР