Частен остров с размери 1,4 километра на 400 метра, изгубен

...
Частен остров с размери 1,4 километра на 400 метра, изгубен
Коментари Харесай

Ето го Островът на милиардерите, изгубен в Индийския океан. За да си там има едно много строго условие. Нямаш право да носиш...

Частен остров с размери 1,4 километра на 400 метра, загубен в Индийския океан: тук почиват най-богатите хора на планетата. Не ми харесаха големите вили и храната тук, само че фактът, че общественият статус на човек на острова не може да се дефинира от неговия външен тип: всеки, без изключение, не носи никакви скъпи тоалети и бижута, на острова няма първокласни коли (и даже коли изобщо), написа известната блогърка Надежда Зоркина, написа " Блиц ".

Аз (съвсем не съм най-богатият човек на земята) пристигнах тук по работа, с разрешението на уредниците се открих във вила, много скромна съгласно локалните стандарти. Размерът на дома ми е 649 квадратни метра, 1 700 евро на нощ, вилата се намира в непосредствена непосредственост до океана. Има втори етаж с открита тераса, открита баня, външен басейн.



Всички вили на острова са първокласни, други няма. Има повече от петдесет вили и те варират от 200 до 5000 квадратни метра. 

Всичките ми съседи са извънредно богати хора. За една нощ за локална вила вземат от 1 400 до 14 000 евро, според от размера на жилищната повърхност.


Ежедневието? Следобед, приключила плуването, ходя боса по пътеките, като тревожа разноцветни птици и зайци. Вечер отивам в локалната обсерватория, с цел да погледна големите звезди на небето, или седнал съм на терасата, четейки за тукашните риби. Приблизително същия, не доста комплициран живот, водят множеството от милиардерите, които си почиват край мен.

И това, което е забавно е, че икономическото положение на гостите на острова не се схваща, без значение с кого се разминавате по пътеката: когато срещнете някого на сенчеста пътека, няма да разберете дали е началник на някаква огромна европейска корпорация или просто един елементарен човек в къси панталони (все отново със 100 % възможност е началник на корпорация).



На островът царува строго неофициална конюнктура - всеки върви необут и се движи извънредно с колела, никакви коли. „ Няма вести и обувки, ” е локалното мото.

Това, несъмнено, е отлично прекарване: да попаднете на място, където не можете да определите  социалния статус, като гледате индивида. Той не носи скъпи часовници на ръцете си (защо са ви такива на остров-плаж?), не носи скъпи облекла, до него не е паркирана неговата първокласна кола.



Той е единствено необут човек със смачкани къси панталони!

Това е в звук с новата забавна мода измежду доста богатите хора: да не демонстрират финансовото си положение, а противоположното.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР