Частен музей, който притежава емблематичната рокля, носена от Мерилин Монро

...
Частен музей, който притежава емблематичната рокля, носена от Мерилин Монро
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение срещу Ким Кардашиян заради рокля на Мерилин Монро

Частен музей, който има емблематичната рокля, носена от Мерилин Монро до момента в който пее “Честит рожден ден, господин президент”, бе упрекнат, че е разрешил дрехата да бъде изцяло развалена като я е дал на риалити звездата Ким Кардашиян. Американката се появи с нея на Met Gala предишният месец.
Според фотоси в обществените мрежи роклята е с раздрани шевове, дупки в тъканта при кукичките за закопчаване, тук-там някои кристали липсват, а други се държат на конец. Зашеметяващата тясна рокля, която Монро носи през 1962 година, с цел да изпее „ Честит рожден ден, господин президент “ на Джон Кенеди, надалеч не е по формата на тялото на Кардашиян, която е с много по-развита долна половина на торса.
Скот Фортнър, колекционер, който ръководи уеб страница, отдаден напълно на Монро, пусна фотоси преди и след обличането на кремавата рокля с кристали.
В интернет има и клип, на който се вижда по какъв начин цялостен екип се пробва да помогне на Кардашиян да влезе в роклята, само че все пак не съумява. На задните елементи ципът даже е оставен отворен, а пред фоторепортерите гафът е затулен с бяло кожено палто, което Ким даже не облича.
Дрехата е изложена в музея на любознанието Ripley’s Believe It or Not! в Лос Анджелис, който я е откупил за 4.8 млн. $.
В началото на май музеят предложи на Кардашиян да облече роклята. За да може да се побере в нея, тя се е подложила на тежка диета. До момента Ким не е коментирала обвиняванията против нея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР