Част от уличната мрежа от най-малкия град у нас Мелник

...
Част от уличната мрежа от най-малкия град у нас Мелник
Коментари Харесай

Лошо състояние на улиците в Мелник

Част от уличната мрежа от най-малкия град у нас Мелник се нуждаят от ремонт. За това алармираха хората и локалния бизнес. Въпреки, че са обезпечени средства, ремонтни действия не могат да стартират.

Липса на павета, големи дупки и талази от прахуляк след всеки преминаващ автомобил. Такова е положението на част от централните улици в Мелник.

" Пълно е с прахоляци по масите, по хората, всеки ден пускаме маркуча с вода 3-4 пъти дневно, с цел да не ни избягат клиентите другояче не се живее…пречи…бягат ни хората! ", описа София Куртева – притежател на ресторант в Мелник.

Заради неприятното положение на уличната мрежа в най-малкия град в България, не липсват и произшествия с туристи. Последният е единствено от преди дни.

" Тук една гражданка си беше счупила крайници, искаше да съди общината, но се размина ", изясни Александър Велев – гражданин на Мелник.

Средства за ремонт на улиците са обезпечени. Според кмета на Мелник обаче, повода за забавянето са позволения на институциите.

" В момента ни стопират Националните монументи на културата, НИКН, от проблем имаме. Надяваме се в положителния звук да се отзова. Имаме средства, само че нямаме разрешението ", сподели кметът на Мелник - Сашо Филипов.

Потърсихме за коментар и Националния институт за недвижимото културно завещание към Министерство на културата. От там обаче все още на лъчение на репортажа, мнение не беше изпратено.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР