Част от Стара Загора ще остане без вода днес (28

...
Част от Стара Загора ще остане без вода днес (28
Коментари Харесай

Заради подмяна на водопровод: Част от Стара Загора остава без вода на 28 юли

Част от Стара Загора ще остане без вода през днешния ден (28 юли) до 16:00 часа .

Причината е осъществяване на план по Оперативна стратегия " Околна среда " за реорганизация на водопроводната и канализационна мрежа в Стара Загора, касаещ замяна на железен тръбопровод по ул. „ Иречек “ и ул. „ Боруйград “. Това оповестиха от пресцентъра на " Водоснабдяване и канализация " ЕООД Стара Загора.

Без вода ще бъдат потребителите в карето от улици: на юг от ул. „ Августа Траяна “ до бул. „ Цар Симеон Велики “ и на изток от бул. „ Патриарх Евтимий “ до р. Бедечка; на север от ул. „ Августа Траяна “ до ул. „ Радецки “ и на изток от бул. „ Патриарх Евтимий “ до ул. „ Иван Вазов “; на север от ул. „ Августа Траяна “ до ул. „ Хан Аспарух “ и на запад от бул. „ Патриарх Евтимий “; на север от ул. „ Хан Аспарух “ до завода " Загорка " АД; на юг от ул. „ Августа Траяна “ до бул. „ Генерал Столетов “ и на изток от ул. „ Димитър Наумов “ до бул. „ Патриарх Евтимий “, както и жителите на квартал " Самара " 3.

От " Водоснабдяване и канализация " предлагат на всички свои клиенти да се преценяват с въведените ограничавания и да не вършат непотребни презапасявания с питейна вода.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР