Част от спортните обекти във Варна - общинският спортно-развлекателен комплекс

...
Част от спортните обекти във Варна - общинският спортно-развлекателен комплекс
Коментари Харесай

Част от спортните обекти във Варна вече работят

 Част от спортните обекти във Варна - общинският спортно-развлекателен комплекс " Младост “ - игрищата за футбол, баскетбол, волейбол, спортните комплекси " Чайка “, в Морската градина и в Аспаруховия парк, плувен комплекс " Приморски “ и басейн " Делфини “ към този момент работят при специфични санитарно-хигиенни ограничения, оповестяват от общинското дружество " Спорт Варна “. 

Съгласно заповедта на министъра на опазването на здравето, в плувните обекти се организира наложителен филтър на входа, като на всеки клиент се мери телесната температура. На входовете има сложени дезинфектанти на алкохолна основа и хартиени кърпи за еднократна приложимост.

В басейните " Приморски " и " Делфини " на всеки час се прави 30-минутна стерилизация на бани, съблекални, тоалетни, коридори, почистват се дръжките на вратите.

На тенискортове " Чайка " - на всеки 50 мин. има 10-минутна стерилизация на санитарните пространства, на дръжките на вратите на кортовете и на входната врата. Спортуващите не могат да употребяват съблекални, а могат да оставят нещата на стол до корта, който също се дезинфекцира. 

На открити спортни обекти на всеки кръговиден час се прави стерилизация, оповестяват още от общинското дружество " Спорт Варна “.Оттам приканват всички, които употребяват базите, да се преценяват с новите условия, за запазване здравето и на спортуващи, и на чиновници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР