Част от протестиращите в подкрепа на президента блокираха автобусите на

...
Част от протестиращите в подкрепа на президента блокираха автобусите на
Коментари Харесай

Полицията раздели двата протеста, имаше опит за сблъсъци

Част от протестиращите в поддръжка на президента блокираха рейсовете на пристигналите от провинцията подкрепящи държавното управление. На паркинга пред катедралния храм „ Св.Александър Невски “ имаше конфликти. Полицията предотврати по-сериозни произшествия.Полицаите смъкнаха каските си като знак, че няма да има експанзия. Подкрепящите държавното управление пристигнали от провинцията се натовариха в рейсовете и си отпътуваха, хората от различния митинг в поддръжка на президента се насочиха към Народното събрание и Орлов мост. Преди това Една трета от служителите на реда, които бяха доста, се насочи към храма „ Александър Невски “, където бяха паркирани рейсовете на пристигналите от провинцията.
По-рано беше изработен беше опит за продупчване на кордона на митинга против държавното управление. Пропрездентските протестиращи се пробваха да приближат проправителствените, само че полицията бързо успокои ситуацията.Откъм протестиращите пред президентството се чу изгърмяването на няколко бомбички.
" Кажете им сбогом, не би трябвало да се поддавате на провокации. Европа е нашият път, а в Европа място за такива изстъпления няма и помоли репортерите да снимат лицата на тези, които са се пробвали да пробият кордона ", сподели Маноил Манев. 
Около 21 часа Орлов мост беше блокиран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР