Част от оригиналната песента Джулия“ на Емил Димитров ще прозвучи

...
Част от оригиналната песента Джулия“ на Емил Димитров ще прозвучи
Коментари Харесай

Оригинална песен на Емил Димитров ще прозвучи в „Откраднат живот“

Част от истинската песента „ Джулия “ на Емил Димитров ще прозвучи в „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ довечера от 20:00ч. по NOVA. „ Песента е обвързвана с същинска история, която ни въодушеви - историята на Лия, която умира от онкологично заболяване в Детския хематологичен център. Нейният татко подарява пет милиона лв. за изцяло възобновяване на детското поделение, инсталация и научни проучвания. Ние от своя страна представихме един предприемач, чиято брачна половинка умря. Лекарите бяха уверени, че той ще ги съди, само че в действителност той реши да финансира научна стратегия на лекар Деян Табаков, който да предотврати гибелта на други пациенти “, описа основният сценарист на „ Откраднат живот “ – Христина Апостолова , в. Двамата с артиста Алек Алексиев споделиха акценти от креативния развой и пресъздаването на сюжета на екран.

„ Имам удоволствието още веднъж да играя с Мария Каварджикова и Димо Алексиев – това е необикновено прекарване! Мария Каварджикова прави невиждана актьорска игра този сезон, доста скоро и феновете ще схванат защо приказвам “, добавя Александър Алексиев, който се завръща в ролята на лекар Василев този сезон.
По време на гостуването си в студиото Христина Апостолова показа, че преди три седмици екипът е приключил концепцията за финала на сезона. Главният сценарист добави, че основаването на сюжетното деяние е развой, в който взе участие целият екип с оферти и разискване на пълнокръвното създаване на герои.

Не пропускайте „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA .

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР