Част от играчите на Челси бяха изненадани от Баба Марта

...
Част от играчите на Челси бяха изненадани от Баба Марта
Коментари Харесай

Баба Марта изненада Челси навръх 8 март

Част от играчите на Челси бяха сюрпризирани от Баба Марта в ранните часове на 8 март. След успеха си над Борусия (Дортмунд) с 2:0 в осминафинален реванш на Шампионската лига, футболисти на " сините " получиха обичайни български мартеници. Те им бяха подарени от футболния държавник Кирил Евтимов, който изгледа триумфа на лондончани от първите редове на " Стамфорд Бридж ". 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
С бижу от бели и червени конци се снабдиха вратарят Кепа Арисабалага, както и бранителите Марк Кукурея, който беше определен за състезател на мача с Борусия (Дортмунд), Рийс Джеймс и Калиду Кулибали. За страдание на мениджъра на Челси Греъм Потър за него не остана мартеница. 

47-годишният експерт обаче е получил увещание от Евтимов, че ще получи такава, в случай че тимът му успее да преодолее четвъртфиналите на Шампионската лига. Подаряването на мартеници на известни персони в международния футбол е традиция от страна на бургазлията. В предишното и други играчи на Челси са получавали пролетния знак от него: Оливие Жиру, Гари Кейхил, Давид Луис и други

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР