Част от хората с висше образование смятат, че то им

...
Част от хората с висше образование смятат, че то им
Коментари Харесай

Виолина Маринова, ”Банкер на 2019 г.”: По-високата заплата изисква възможности и търпение.

Част от хората с висше обучение считат, че то им дава правото на висока заплата. Първо е значимо да се покажат благоприятни условия, да се реализират резултати и да се построи връзка с колектива. Освен това би трябвало и самообладание.
Това съобщи " Банкер на 2019 година " Виолина Маринова пред bTV.

Човек би трябвало да бъде порядъчен и работлив, да бъде насочен и да реализира задачите си, само че не непременно. В живота нищо не идва безплатно – първо би трябвало да дадеш, с цел да получиш, счита тя.

Тя печели премията за трети път, като получи оценката през 2007 година и 2013 година

Виолина работи 47 години в една и съща банка. Започва от най-ниското ходило и стига до най-високия пост – основен изпълнителен шеф.

Маринова съобщи, че моралната премия, като се изключи че се базира на резултатите на институцията, която ръководи, значи доста работа и взаимопомощ сред сътрудниците. По думите ѝ всеки един чиновник има принос за достиженията.

?dkue,udjd посочи, че е взискателна и строга като началник, само че се старае да бъде обективна.

" Когато мога, съм от помощ на сътрудниците, не самичък в длъжностен, само че и в персонален проект. Смятам, че положителните взаимоотношения сред хората водят до добър микроклимат. Важно е и да вървим на работа с готовност ", изясни още тя.

Експертът съобщи, че обича почтените и лоялни връзки сред хората.

Признава, че е допускала неточности в длъжностен проект през годините. Според нея всичко е поправимо, а човек си взима поука, тъй че да не ги позволява още веднъж.

Помни първия си работен ден. От тогава харесва работата си. Започва като чиновник на гише. Спомня си, че тогава ръчното обслужване на клиенти е било трудоемко и протяжно.

" Започнах малко преди да навърша 18 години. Никога не съм си поставяла за цел да се издигам в йерархията. Работех, тъй като обичах клиентите и сътрудниците си. Първоначално желаех да се занимавам с химия и бях уверена, че след една година в банката, ще стартира да изучавам ", показа банкерът.

Участва и в план за обслужване в онлайн режим. Внедрява го в клона, в който работех, а по-късно става и негов началник.

Тя беше безапелационна, че 2019 година е била постоянна за банковата система и не чака финансова рецесия, сходна на тази от 2008 година

Виолина Маринова има брачен партньор, две деца и три внучета. Признава, че е съсредоточена в работата, само че съумява да намира салдото сред професионалното и персоналното.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР