Част от футболистите и ръководството на ЦСКА - София зарадваха

...
Част от футболистите и ръководството на ЦСКА - София зарадваха
Коментари Харесай

ЦСКА - София зарадва деца в Белозем

Част от футболистите и управлението на ЦСКА - София зарадваха деца в пловдивското село Белозем. Иван Турицов, Димитър Евтимов и изпълнителният шеф на " алените " Стоян Орманджиев се срещнаха с възпитаници от ОУ " Гео Милев ", с които разговаряха, поиграха футбол и си размениха дарове.

Ето какво пишат от " Армията ":

" Малка табела по автомагистралата след Пловдив, посока Бургас, алармира, че наоколо се намира Белозем. Известно с плодородните си почви, за нас селото ще остане в съзнанието ни със сърдечните деца и възпитатели, с които се запознахме в ОУ " Гео Милев ". 

Поканата получихме преди месец, когато с нас се свърза госпожа Мария Ефтимова с молба. Учителката по физическо образование приготвяше мотивиращо видео, в което известни български спортисти описват какъв брой значим е спортът за здравето и развиването ни като персони. Помоли и ЦСКА да се включи в самодейността с един от своите футболисти. Адмирирайки концепцията, инициативността и актуалния метод на младата госпожа, й предложихме да разгърнем концепцията и онлайн, от първо лице, да разкажем какво ни дава спортуването и в частност футболът. 

Речено-сторено! Вълнението и ентусиазма от проекта усетихме още по телефона, а кулминационната точка пристигна в края на март, когато с изпълнителния шеф Стоян Орманджиев, един от капитаните на ЦСКА - Иван Турицов, и един от най-отдадените ни футболисти – Димитър Евтимов, потеглихме към с. Белозем. А това, с което се сблъскахме там ще помним дълго. Модерното учебно заведение с прелестна база и разнородни елементи с възпитателна цел беше първата изненада. Бяхме посрещнати от будни, любознателни деца, жадни да се учат и развиват. В тима по футбол, управителен от госпожа Ефтимова, видяхме предпочитание и състезателен хъс като при експерти. Поговорихме с възпитатели, за които работата като преподавател наподобява одобряваха за идея. И това си личеше в техните възпитаници – възпитани, вежливи, щастливи. 

Щастливи бяхме и ние – от показаното почитание, от насладата в очите на децата, които си приказваха с нас, с които се снимахме, поиграхме футбол, получихме и раздадохме дарове и създадохме нови другарства, а по всяка възможност и нови почитатели. Ще чакаме децата от ОУ " Гео Милев " и на нашите мачове, където ще ги посрещнем уместно – с обичта и пристрастеността, с които те ни посрещнаха. 

Бихме желали да изкажем специфични благодарности към шефа на ОУ " Гео Милев " – госпожа Диана Генова, за гостоприемството и позитивната среда за работа и обучение, която е създала; на госпожа Ефтимова за организацията и отдадеността, с която работи; и на всички малчугани за ентусиазма и силата, с които ни заразиха! ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР