Част от елитните ни отбори вече обявиха плановете си за

...
Част от елитните ни отбори вече обявиха плановете си за
Коментари Харесай

Левски остава без летен лагер

Част от елитните ни тимове към този момент оповестиха проектите си за лятото. В Левски обаче ни си вършат такива сметки. Тази година лятната подготовка на отбора ще премине освен в България, само че и напълно въз основата на стадион " Виваком Арена -Георги Аспарухов, твърди " Меридиан Мач ".

Причината за това е, че няма да има време за летен лагер, тъй като новото състезание стартира съвсем директно след настоящето. В предходните години " сините " се готвеха в Правец, само че след идването на Петър Хубчев нещата се трансформираха. Тимът се готвеше през лятото в Добринище, а по-късно се завърна там за мини подготовки по време на паузите за националния тим.

Очаква се и в този момент от " Герена " да действат по този метод и ще напущат София при всеки случай, който им се отвори по време на идващото състезание.

Очаква се също и селекцията да се прави в придвижване, откакто " сините " надали ще се хвърлят към набелязаните още преди Нова година играчи. Освен това най-важно ще бъде кои от сегашните футболисти ще останат в тима.
 Всички погледи в Левски са ориентирани към Деян Лозев
Всички погледи в Левски са ориентирани към Деян Лозев

" Сините " в никакъв случай не печелят, когато той е титуляр
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР