Част от дрогата, открита при обиска в дома на пловдивчанина

...
Част от дрогата, открита при обиска в дома на пловдивчанина
Коментари Харесай

Част от кокаина на Шевкена се оказа ... хума

Част от дрогата, открита при обиска в дома на пловдивчанина Милен Шевкенов - Шевкена, който бе задържан през март в центъра на града, се оказа... хума. Три месеца след ареста му, юристът му Стефан Левашки е получил резултатите от съдебно- химическата експертиза на прахообразното вещество, конфискувано при претърсването на жилището на Шевкена.

Шевкена бе арестуван на 21 март на ул. " Христо Г. Данов ". Полицейски автопатрул стопира за инспекция лек автомобил „ Фолксваген голф “ с пловдивска регистрация. Зад кормилото бил 43-годишния познайник на органите на реда под тепетата Шефкена, който пътувал дружно с различен 52-годишен престъпно проявен мъж по линия обири.

Полицейските чиновници открили, че лидерът няма документи за идентичност и до момента в който правили инспекцията, неговият сателит се опитал да се освободи от опиат, който носел в сесе си- изхвърляйки 2 хартиени плика, сгънати като писма, прецизира Trafficnews. Последвал полеви тест на лидера, който реагирал позитивно за приложимост на кокаин. Двете лица неотложно били арестувани.

Имайки поради престъпното минало на Шевкена, обвързвано с наркоразпространение, в изискванията на необходимост е подхванат обиск в жилището на дилъра на улица „ Михаил Такев “. В дома, където живее и фамилията му- брачната половинка и двете му деца, са открити евро и левови банкноти с друг номинал, електронна везна и прахообразно вещество. " Още тогава брачната половинка на Шевкенов предизвести служителите на реда, че веществото е маската ѝ за коса, само че никой не ѝ повярва ", напомни бранителят.

В края на 2020 година Шевкена бе освободен от пандиза, където излежа присъда за владеене на опиати. На наркопазара Шевкена е повече от 23 години. С наркотърговия стартира да се занимава още през 90-те, работейки за един от огромните дилъри в града. След това влиза във война с локален " наркобарон ", отпътува за Холандия, където прекарва няколко години и по-късно още веднъж се връща под тепетата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР