Часовникът е сред задължителните аксесоари, които завършват визията ни по

...
Часовникът е сред задължителните аксесоари, които завършват визията ни по
Коментари Харесай

Часовникът, по-скъп от Ferrari

Часовникът е измежду наложителните аксесоари, които приключват визията ни по съвършен метод. Пък била тя спортна, небрежна или публична.

Разбира се, всеки желае да има и да носи на ръката си безценен часовник, само че не всеки може да си го разреши. Особено в случай че приказваме за часовник на швейцарската марка MB&F.

През 2020 година компанията пусна часовника LM Perpetual EVO, който се оказа един от най-сложните като механизми часовник, само че приспособен за всекидневно прилагане.

Тази година от MB&F взеха решение да обновят часовника, който може да се похвали с 44 милиметров корпус от цирконий или исполин. В LM Perpetual EVO е вградена особено създадената мноблокова амортисьорна система FlexRing, която прави часовника най-здравата машина, създавана в миналото от швейцарската компания.

Новото за модела през 2024 година е цветът на циферблата, който ще се предлага в леденосиньо и още веднъж с високоустойчив титаниев корпус, който заменя своя зелен предходник. Той още веднъж ще е водоустойчив до 80 метра и с вградения календар, разгласен за безконечен - поради новаторската си и комплицирана нова механика.

Това несъмнено е часовник, който надали някой би отказал да носи на ръката си. Но човек може да изпадне в алтернатива - да си купи новия LM Perpetual EVO на MB&F или да си купи Ferrari... Защото колата може да излезе и по-евтина.

Според Top Gear, цената на часовника е 180 000 паунда, до момента в който тази на Ferrari Roma да вземем за пример е 175 000 паунда. Часовникът може да се мери и с Aston Martin DB12, чиято цена е 185 000 паунда. Така че изборът става в действителност сложен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР