Часовникът е символът на времето, по-точно символът на минаването на

...
Часовникът е символът на времето, по-точно символът на минаването на
Коментари Харесай

Какво означава, ако сънуваш часовник

Часовникът е признакът на времето, по-точно признакът на минаването на времето. С други думи, часовникът е измервателен предмет, аксесоар, който направи гражданска война във всички области на живота и /макар и погрешно казано/ ни оказва помощ да направляваме и управляваме времето.

Тъй като на всички места към нас има часовници, това е предмет, който може да се появи и в съня ни. Има разнообразни сънищата с часовник.

Какво значи, в случай че сънуваш часовник

Ако насън губите часовника си, това е предизвестие, че в реалност изживявате мощна болежка и тя ви кара да игнорирате изцяло заобикалящия ви свят. Загубили сте всякаква връзка с действителността и това пречи на връзките ви с близките. Време е да се отърсите и да продължите напред.

 Часовник в съня

Ако сънувате стар часовник, това значи, че сте се вкопчили в предишното си и то не ви дава мира. Приемете го и се върнете в действителността, където ви е мястото.

Колекционерският часовник в съня символизира вашето детство, време, когато сте били щастливи, спокойни и безгрижни. Трябва да разберете, че всеки стадий от живота ви има своите прекарвания и отговорности. Време е да узреете и да се държите като възрастен човек, а не като дете.

Ако сънувате стар и строшен часовник, това означава, че сте имали мъчително детство. Сега би трябвало да забравите, да простите и да преодолеете тези мъчителни мемоари.

Ако насън сте откраднали часовник от различен човек, това значи, че не сте удовлетворени от живота си. Бихте желали да имате същата орис като тази на индивида, от който сте откраднали. Това е сън, който показва вашата злоба към финансовото или професионалното състояние на ваш прочут, нормално прочут и сполучлив.

 Златен часовник насън

Ако намерите часовник насън или получите подобен, това значи, че ще имате задоволително време разполагаем, с цел да разрешите значима задача.

Ако сънувате златен часовник, значи сте достигнали високо равнище както в професионален, по този начин и в персонален проект. Сега е моментът да отделите време на в действителност значимите хора в живота си и да се включвате единствено в действия, които ви дават опция за духовна еволюция.

Хронометърът насън символизира дилемите, които би трябвало да изпълнявате за малко време. Такова съновидение демонстрира, че сте изтощени и силите ви напущат.

Ръчен часовник сънувате ли, би трябвало да реорганизирате целите. Не ви доближава храброст да живеете живота си пълноценно и да следвате фантазиите си.

 часовник насън

Стенен часовник, който видите насън, значи сте в застой. Хората, които сънуват стенен часовник, нормално са недоволни от избран аспект от живота си, персонален или професионален.

Ако сънувате, че стрелките на часовника да се въртят наопаки, значи, че в реалност ще имате шанс в любовта. Ще се сдобрите с някогашната половинка или ще срещнете нов сътрудник.

Ако насън чуете тиктакащ часовник, значи, че би трябвало да побързате с вземането на незабавно решение. Не може да го отлагате повече!

Ако видите в съня счупен часовник, вие не сте проведен човек и не можете да управлявате времето си, както желаете. За вас спазването на периоди е съвсем невъзможна задача.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР