Часове след убийството на 2-годишното дете в Севлиево баща му,

...
Часове след убийството на 2-годишното дете в Севлиево баща му,
Коментари Харесай

Майката на убитото 2-годишно дете изкарала баща му от психиатрията малко преди трагедията

Часове след убийството на 2-годишното дете в Севлиево татко му, който е хипотетичният причинител на зверството, бе закаран в държавната психиатрия в града, заяви Българска национална телевизия.

 Баща умъртви двегодишното си дете в Севлиево, открит е с прерязани вени Виж още

Директорът на лечебното заведение изясни, че мъжът в никакъв случай не е бил пациент на тази психиатрия, нито на някоя друга. Не е имал и сложена диагноза. Приет е бил тук еднократно - на 17 януари, по сигнал на околните. А четири дни по-късно по гледище на неговата брачна половинка е бил изписан.

Но шефът акцентира, че е бил признат в ступор, най-вероятно в резултат на тежка вест, обвързвана с родителите му.

" Не е с тежко психологично заболяване най-малко първоначално. Един път е контактувал с нашата болница в положение на ступор, и сътрудниците го изписват с някаква лека диагноза. В един миг човек изпада в едно такова стресово положение - нито приказва. Възможно е да е някаква тежка меланхолия, тъй като, доколкото разбрах, първия път по отношение на някакво тежко онкологично заболяване на майка му, той схваща и изпада в това положение, само че напълно за малко време, за 3-4 дни излиза от това положение, всичко е наред и сътрудниците го изписват ", изясни пред Българска национална телевизия шефът на държавната психиатрия в Севлиево доктор Сюзън Садъкова.

Трагедията се е разиграла по обяд през днешния ден в къщата в центъра на Севлиево. След като няколко пъти е намушкал с нож двегодишното момиче, мъжът е протегнал ръка и на личния си живот. Веднага е бил откаран в габровската болница, където е прегледан. Установени са няколко повърхностни рани, а по-късно е докаран в държавната психиатрия в Севлиево.

Няколко часа продължава разпитът на майката, а пред къщата им има засилено полицейско наличие. Разследването по случая продължава. По всяка възможност още на следващия ден психолози ще стартират работа с по-голямото дете в фамилията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР