Часове след пускането на билетите за първия концерт на Arctic

...
Часове след пускането на билетите за първия концерт на Arctic
Коментари Харесай

Огромен интерес към концерта на Arctic Monkeys, сайтът за билети блокира |

Часове след стартирането на билетите за първия концерт на Arctic Monkeys у нас в продажба, платформата  блокира. Множество консуматори се оплакаха в обществените мрежи, че уеб сайтът се е сринал и е функционирал обикновено по-малко от 10 минути общо.

Концертът на нашумялата английска инди рок Arctic Monkeys се чака да бъде на 12 август следващата година в Бургас, на пристанището. 

В момента вариантите за закупуване на билети в уеб страницата на ticketstation.bg са две: елементарен билет на цена 120 лева и VIP билет на цена 200 лева, само че при опит да се закупи билет се изписва известие, че билетите са разпродадени или краткотрайно разпродадени.

Стандартните билети в началото бяха оповестени на цени сред 88 и 120 лева, като по-евтините очевидно бързо са се разпродали. 



Организаторите на концерта от Fest Team оповестиха към девет и половина, че повода за спирането на работата на билетната платформа е бил трафикът от " над 8 000 000 поръчки в минута от задгранични сървъри ".

" Прекъснахме работа, с цел да защитим вашето право да закупите билети на оповестените от нас цени, вместо да ги откривате в задгранични уеб сайтове с непозволено повишена стойност ", споделиха още от екипа на Fest Team. 

Arctic Monkeys са Алекс Търнър, Джейми Кук, Ник О`Мали и Мат Хелдерс. Четиримата се събират в Шефилд през 2002 година, имат общо шест студийни албума, а последният – Tranquility Base Hotel + Casino излиза през 2018.

Освен Бургас, Arctic Monkeys ще пеят и в Прага, Пула (Хърватия) и Истанбул, като част от турнето си, като локални уредници описват, че и там билетите са били продадени за броени минути след стартирането им в продажба през днешния ден, съобщи e-Burgas.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР