Часове след публикация на агенция BulNews относно забавяне на строежа

...
Часове след публикация на агенция BulNews относно забавяне на строежа
Коментари Харесай

Ефектът BulNews! Надя Донкинска провери строежа на скоростния път между Мездра и Ребърково

Часове след обява на организация BulNews по отношение на закъснение на градежа на скоростния път Видин-Ботевград сред Мездра и Ребърково, регионалният шеф на Враца Надя Донкинска, дружно с шефа на Областно пътно ръководство  – Враца инж. Веселин Николов и инж. Стефан Стефанов - основен специалист в Областна администрация, посетиха строящия се сектор.
„ Целта бе да се види напредъка на новостроящото се трасе, като бе установено, че част от дейностите по скоростния път, който ще даде осъвременено и усъвършенствано придвижване в района, са в напреднала фаза, само че следва още доста работа и сериозен ангажимент, преди целият план да бъде сполучливо приключен “, се споделя в съобщениео от регионалната администрация.
Инспекционният оглед на терен посочил дейни действия по градежа, които се реализират сега с повече от 120 единици тежка строителна техника и над 300 служащия, макар усложнената метеорологична конюнктура.
„ Изпълнителят на плана подсигурява, че макар провокациите, подбудени от атмосферните условия, няма да бъде нарушено осъществяването на строителните и монтажни работи. С увереността в оправянето с компликациите, свързани със сезонните условия, строителният екип продължава интензивно да работи по сполучливата реализация на плана “, споделиха още от регионалната администрация. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР