Часове след , отвориха врати. Те могат да работят при

...
Часове след , отвориха врати. Те могат да работят при
Коментари Харесай

Заведенията отвориха врати, част от тях работят в нарушение

Часове след, отвориха порти. Те могат да работят при изискване, че могат да обезпечат площи навън, съобщи кореспондент на БГНЕС.
На столичния бул. „ Витоша “ заведенията са цялостни с хора. Има такива, които извършват заповедта на здравния министър проф. Костадин Ангелов единствено с отваряне на прозорци. По-рано през днешния ден министър Ангелов изясни, че за открита повърхност се счита такава, която е без прозорци и покрив, условие, което не се съблюдава на всички места.
 Министърът сподели при какви условия отварят заведенията от през днешния ден Министърът сподели при какви условия отварят заведенията от през днешния ден
Здравният министър Костадин Ангелов разгласи, че виниловите пристройки по тротоарите пред заведенията за хранене и кафенетата не може да бъдат отвар...
Пред нас минувачи споделиха, че утвърждават отварянето на заведенията и това решение напълно зависи от управляващите. Според притежатели, поискали да не бъдат снимани, мярката е половинчата, а условията недомислени. Отделно, това условие дискриминира заведенията, които не разполагат с открити площи и основават напрежение измежду притежателите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР