Часове, след като стана ясно, че Национален парк Рила е

...
Часове, след като стана ясно, че Национален парк Рила е
Коментари Харесай

От Дискавъри излязоха с позиция заради скандала с Беър Грилс в Рила

Часове, откакто стана ясно, че Национален парк " Рила " е глобил известния тв водещ Беър Грилс и екипа му поради нарушавания на режима, от малкия екран, която излъчва филмите му, излязоха с позиция, написа " Пловдив 24 ".

От " Дискавъри " оповестиха, че при снимането на епизода снимачният екип на предаването е придружаван от чиновници на Национален парк " Рила “ и всяко снимано деяние е в съгласие със съответните виновни лица от страна на Национален парк " Рила “.

От компанията прецизират, че за реализацията на продукцията са издадени всички нужни административни документи и специфични разрешителни от страна на естествения парк, а цялостното снимане е извършено под наблюдението на избраните от парка виновни чиновници.

Длъжни сме да уточним също по този начин, че самата поредност не е продукция на Discovery Communications, а е външна такава, се споделя в позицията на компанията, откъдето допълват:

Вярваме, че хубостта на България заслужава да бъде показана по заслужен метод освен у нас, само че и в целия свят, което е съществена цел и задача на този съответен епизод.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР