Часове след като стана ясно, че Благой Георгиев не се

...
Часове след като стана ясно, че Благой Георгиев не се
Коментари Харесай

И Кали побесня като Джизъса: Не е вярно, още съм с гаджето си!

Часове откакто стана ясно, че Благой Георгиев не се е разделял с приятелката си Ивана, се разбра и за още една мнима разлъка. Оказа се, че Кали продължава да е с половинката си Анастас, а не е скъсала с него, както настойчиво се приказва в последните седмици.

" Не съм се разделила с приятеля си. " С тези думи Кали разруши на пух и прахуляк изказванията, че обичаният й я е зарязал преди месеци. А повода била, че певицата не желала да му роди дете.



Анастас, който е с над 10 години по-млад от Кали. Той е наследник на притежателите на известната верига аптеки " 36,6 "

От години изпълнителката на безконечния шлагер " 4-4-2 " има връзка с мъж на име Анастас. Любимият на Кали е доста по-млад от нея и е много състоятелен - той е наследник на притежателите на фамозната верига аптеки " 36,6 ", която оперира най-вече в Пловдив. Семейството е от Асеновград, само че Анастас и Кали живеят в София. А сред двамата царува мир и естетика, обичат се, към момента са по този начин влюбени, както и първоначално, безапелационна е изпълнителката.

" Нищо правилно няма в това. Изобщо не ме интересува какво пишат за мен. 99% от изявленията по мой адрес в медиите не са правилни. Не чета и не ми пука, даже не желая да оборвам лъжите ", довери Кали.

Една от иконите на попфолка у нас се залюбва с предприемача още преди началото на пандемията от ковид. Кали е безапелационна, че макар финансовите си благоприятни условия, гаджето й Анастас не я устоя. Тя сама си плащала за всичко, с цел да може да води разточителен метод на живот. Певицата не желае да демонстрира обществено половинката си. Затова и изпълнителката не залива мрежата с снимки от почивки с него. Казва, че персоналният й живот е персонален и точно заради тази причина го пази единствено за себе си.

" Спокойно ми е с него. Чувствам се разбрана и стимулирана да върша нови неща. Чувствам, че до мен стои много по-зрял човек от самата мен, въпреки аз да съм по-голяма. Анастас не желае да бъде под прожекторите и добре разбирам това. Съобразявам се с желанието му, тъй като за мен е значимо да сме дружно и да ни е хубаво, когато сме дружно. А дали хората щели да видят или не, доста значимо! Дори е по-добре да не виждат нищо, неволи съм си задоволително през годините ", показа Кали по адрес на половинката си преди известно време.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР