Часове след като на 26 ноември 2020 г. беше поставена

...
Часове след като на 26 ноември 2020 г. беше поставена
Коментари Харесай

Часове след поставянето й коледната украса в Ловеч бе повредена от вандали

Часове откакто на 26 ноември 2020 година беше сложена част от коледната декорация пред постройката на Община Ловеч, незнайни вандали я нарязаха. Унищожени са към пет метра от светещите гирлянди, ситуирани към пейките. Днес общински чиновници се пробват да възстановят останалата част от светлините.
Община Ловеч за следващ път обръща внимание на жителите да опазват околната среда и интензивно да спомагат за преустановяване на сходни безобразия.

„ Въпреки рестриктивните мерки на идния локдаун ние се опитваме да създадем празнична атмосфера в града посредством светлини и коледни украси по постройките и елхите. Но виждаме, че това не се прави оценка от някои хора, които избират да разрушават. Учудвам се за следващ път за какво другояче сериозните обществени мрежи не „ виждат “ тъкмо тези хулигани. От изгода за обществото ще е да забележим техните лица, тъй като те унищожават имущество, закупено с парите на всички “, разяснява кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова.
За Коледа и новогодишните празници Община Ловеч планува до 1 декември 2020 година да сложи коледна декорация на някои съществени обекти - постройката на общината, върху Бароковите къщи, на Покрития мост, на площадите и основните улици. Ще бъде украсена и коледната елха пред Ловчанското читалище.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР