Часове преди старта на най-новия български полицейски комедиен сериал Полицаите

...
Часове преди старта на най-новия български полицейски комедиен сериал Полицаите
Коментари Харесай

Полицаите от края на града арестуваха Гала и Стефан в На кафе

Часове преди старта на най-новия български полицейски комедиен сериал " Полицаите от края на града " част екипа на най-забавното РПУ Запад. Герасим Георгиев - Геро, Кристиян Милатинов и Алекс Раева се превъплътиха в героите си и приканиха феновете да гледат първия епизод довечера. „ Бъдете пред екраните! ", сподели Герасим Георгиев - Геро. " Полицаите от края на града " стартират с двоен епизод тъкмо в 21.00 ч. по NOVA.

Още в първия епизод служителите на реда от РПУ Запад ще би трябвало да се оправят с редица комични обстановки, а животът на основния воин - Пацо ще се обърне на 180 градуса. Ще му се наложи да смени работното си място, да се реалокира да живее на Запад дружно с любящата си жена и щерка (в функциите влизат обичаната българска актриса Стефания Колева и новото лице Йоана Кирчева). Подготвени ли са за това, което им следва, и какво ще им донесе новият им живот?

В “Полицаите от края на града ” феновете ще видят някои от най-популярните и обичани комедийни артисти: Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Мария Игнатова, Алексей Кожухаров. Много млади и надарени артисти също вземат участие в най-новия български комедиен сериал, а някои от тях ще създадат своя ефирен дебют. Поредицата е със специфичното присъединяване на обичания ефирен тандем - Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков и Виктор Калев, които също влизат в полицейски униформи.

Не пропускайте старта на " Полицаите от края на града " довечера тъкмо в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални вести за сериала ще откриете на  на NOVA и на формалната страница на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР