Часове преди предварителните избори на републиканците в Ню Хемпшир двамата

...
Часове преди предварителните избори на републиканците в Ню Хемпшир двамата
Коментари Харесай

Има ли кой да спре Тръмп? В Ню Хемпшир гласуват за републиканската номинация за президент

Часове преди предварителните избори на републиканците в Ню Хемпшир двамата претенденти за президентската номинация приканиха поддръжниците си да ги поддържат. Бившата посланичка на Съединени американски щати в Организация на обединените нации - Ники Хейли, съобщи, че Доналд Тръмп е обкръжен от политически хайлайф, което е в негова изгода.
Ще ви споделя сложна истина, моята истина. Гласувах два пъти за Доналд Тръмп. Гордеех се да послужвам на Америка и неговата администрация. Но хаосът го преследва. Знаете, че съм права. И не можем да бъдем страна в безпорядък, до момента в който светът гори.
Ники Хейли, кандидатка за президент на Съединени американски щати от Републиканската партия

„ Не може да минем през още четири години безпорядък, няма да го преживеем “, добави Хейли.

Проучвания демонстрират, че тя ще получи 34% от гласовете в Ню Хемпшир, а Тръмп - 52%. Самият той чака победа.
Радикалните леви демократи поддържат Ники заради простата причина, че е по-лесно да я победиш.
Доналд Тръмп, претендент за президент на Съединени американски щати от Републиканската партия

„ Виждате, че съгласно изследванията, които излязоха в този момент, бием Байдън с доста. До на следващия ден евентуално ще бъда упрекнат още 3-4 пъти. Ще продължат да ми повдигат обвинявания и това ще продължи да усилва поддръжката ми “, добави някогашният американски президент.

Тръмп и Хейли останаха единствените претенденти за президент от Републиканската партия. Дебат преди гласуването в Ню Хемпшир въобще нямаше, откакто някогашният държавен глава реши да не взе участие в нито една от полемиките с съперниците си. Останалите кандидати, измежду които губернаторът на Флорида, Рон ДеСантис, се отхвърлиха от конкуренцията поради ниските си резултати от изследванията и от вота в щата Айова.

В Ню Хемпшир демократите също избират претендент за държавен глава. На бюлетината обаче липсва името на Джо Байдън, откакто партията му разгласи за първи формален избор този в Южна Каролина. От Белия дом предизвестиха за машинация с изкуствен интелект, при която глас, сходен на този на президента, приканва хората да не гласоподават.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР