Часове преди Нова година пловдивчанин преживя истински кошмар в градския

...
Часове преди Нова година пловдивчанин преживя истински кошмар в градския
Коментари Харесай

Опасен екшън навръх Нова година в Пловдив СНИМКИ

Часове преди Нова година пловдивчанин претърпя същински призрачен сън в градския превоз,

Той полетял и едвам не се претрепал, откакто водачът забил внезапно спирачки. За случката пасажерът е споделил в обществените мрежи, като желае съвет дали да търси обезщетение от превозвача.

 Екшън точно на Нова година: Пловдивчанин се озова сред предните гуми на автобус след неочаквана спирачка СНИМКИНовиниИнформация

„ Качих се на рейс 27 от спирката на „ Тримонциум “, в посока автогара Родопи, в 13.20-13.25 часа. Всичко ок, взех си билетче (още ми е в джоба), само че преди прекъсване на спирката на автогарата застанах пред вратата, с цел да слезна, само че тогава водачът заби яки спирачки и аз и още някой (за другия човек нямам спомен) полетях и се озовах на пода в коридора сред предните две гуми.

Всичко стана за момент. Бях си блъснал двете страни на хълбоците. Не се чуствах добре, но хората ми подаваха ръка да се изправя. Спомням си че им извиках да не потегля рейса (виждах балатума на пода пред очите си), не бях добре, само че някакси се изправих залитайки и слезнах на спирката.

Видях единствено по какъв начин рейсът се отдалечава и хвърлих всичко, каквото носех със себе си, ставаше ми още по-лошо, имах чувството, че колабирам “, споделя пловдивчанинът за претърпяното.

Той стоял към 10 минути в несвяст, след което пристигнал на себе си. От тогава изпитвал болки по цялото тяло. А като се съблякъл, видял голяма синина на мястото, където изпитвал най-силна болежка. Освен това споделя, че и че замайването му се е засилило.

„ Сетих се, че трябваше да фотографирам номера на рейса, само че тъкмо тогава не знаех на кой свят съм, камо ли да диря телефон. След това рухване не ми е наред “, добавя той, след което търси съвет от аудиторията в обществените мрежи дали да съди фирмата-превозвач.

Коментарите под обявата му са към 200, като множеството се сплотяват към мнението да се съветва с юрист и да потърси обезщетение за преживения призрачен сън в градския превоз.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР