Часове преди жизненоважния мач на Спартак Варна срещу Септември София,

...
Часове преди жизненоважния мач на Спартак Варна срещу Септември София,
Коментари Харесай

Херо: Имам сериозни притеснения относно феърплея на Ботев Вр – Хебър

Часове преди жизненоважния мач на Спартак Варна против Септември София, старши треньорът на „ соколите “ Димитър Димитров - Херо изрази съществени опасения по отношение на феърплея на един от другите мачове по същото време във Враца сред Ботев и Хебър Пазарджик.

„ Днес даже и мачът против Септември да е финален за мен във Варна, желая Спартак да оцелее и остане в елита. Играем почтено и може би и това е една от аргументите да не съумяваме да се отлепим от последното място. Апелът ми е да забележим феърплей и във Враца и в случай че ще изпадаме, да е по почтен път “, показа Димитров пред dsport.

“Да, имам съществени терзания, че във Враца нещата няма да се решат на терена. Нека всички забъркани в битката за оцеляване играем почтено до последно и посрещнем ориста си, каквато и да е тя, почтено “, добави треньорът на Спартак Варна.

Спартак Варна не зависи единствено от себе си в битката за оцеляване в efbet Лига. „ Соколите “ непременно би трябвало да победят в последните си два мача и да се надяват на неточности на Хебър и Септември София.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР