Часове преди бюджетът да влезе за обсъждане в общинския съвет

...
Часове преди бюджетът да влезе за обсъждане в общинския съвет
Коментари Харесай

Очаквам да видя кой и с какви аргументи ще гласува срещу софиянц...

Часове преди бюджетът да влезе за разискване в общинския съвет Терзиев написа в формалната си фейсбук страница, че са на финалната права.

 

Той припомня, че в план-сметката са включени и предложенията на жителите от публичното разискване, както и тези на всички партии в Столичния общински съвет и самостоятелни общински съветници.

Осигурени са нови 53.9 млн. лв. и 5 млн. лв. от запаса, с цел да станат вероятни предложенията на общинските съветници. В бюджета се обезпечава и нарастване на възнагражденията в администрацията, нарастване в браншове „ Транспорт ", „ Здравеопазване ", „ Спорт " и „ Култура ". Заплатите в областта на опазването на здравето на общинско равнище ще бъдат увеличени с 35%.

 

" Всички общински съветници приказват, че гласуването на бюджета е политически акт. Той обаче преди всичко е акт на отговорност към софиянци. Затова в последните седмици водихме диалози по предложенията на всички политически сили показани в общинския съвет и с самостоятелните общински съветници ", показва още той.

" В залата на градския парламент чакам да видя кой и с какви причини ще гласоподава против софиянци и корекциите на бюджета, в които участваха всички ", показва Терзиев.

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР