Час след декларацията от фенфракцията на ЦСКА Енимълс, дойде такава

...
Час след декларацията от фенфракцията на ЦСКА Енимълс, дойде такава
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 поздрави Димитър Бербатов

Час след декларацията от фенфракцията на ЦСКА " Енимълс ", пристигна такава и от ЦСКА 1948, която е противовес на първата, написа Sporta.bg.Привържениците скочиха остро на Димитър Бербатов, че ще рита в българския футбол, само че не за " алените ", а за Берое. Това разгневи Росен Петров - Животното и известният почитател насочи поредност от груби обиди към Бербо. От ЦСКА 1948 пък взеха решение да отвърна думите на Животното и на собствен ред пожелаха шанс на Митко в старозагорския клуб.

Ето какво написа ЦСКА 1948 на формалния си уебсайт:

Ръководството и спортно-техническият щаб на ЦСКА 1948 поздравяват Димитър Бербатов за завръщането му в българското състезание. Бившият футболист на Пирин, ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм, Монако и ПАОК стартира подготовка с тима на Берое.

От името на целия клуб желаеме да благодарим на Бербатов, че разреши на нашите футболисти да се допрян до класата и професионализма му по време на зимната подготовка. Пожелаваме на именития футболист доста шанс и триумфи и да продължава да оказва помощ на децата да развиват своите гении.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР