Чаровната синоптичка на NOVA Гери Малкоданска признава, че е заченала

...
Чаровната синоптичка на NOVA Гери Малкоданска признава, че е заченала
Коментари Харесай

Гери Малкоданска заченала с помощта на чудотворна икона

Чаровната синоптичка на NOVA Гери Малкоданска признава, че е заченала и износила бебето след молби пред чудотворната икона на Богородица – „ Златна ябълка “ от асеновградския кв. „ Горни Воден “, разбра HotArena.

Хубавицата слезе от ефир още при започване на лятото, без да разрива каква е съответната причина, само че скоро стана ясно, че ще подари с трето дете мъжа си. Той има щерка Джули в тийнейджърска възраст от първия си брак, само че съвсем не я демонстрира и заобикаля да приказва за нея.

Малкоданска е доста щастлива, че молбите й за второ дете се сбъднаха и съумя да изкара по-лека от първата бременност, когато синът й Лео се появи при започване на 7-мия месец след двумесечна борба за живота му, написа " Хотарена ".

„ Идва една неволя и в случай че не се изправиш задоволително бързо, идва и втора, и трета и изпадаш в цикъл от неприятни неща. Така стана и при мен. Загубих кучето си, а на другата заран имах час за обзор, на който да проследя по какъв начин се развива детето. На този обзор ми споделиха, че има огромна възможност да родя в петия месец. Оттам насетне започнахме лекуване това да не се случи. Имаше глътка пресен въздух и след това – отново. Озовах се в болница, която не напуснах доста дълго време, с цел да стигнем до самото раждане ”, описа преди време чаровната синоптичка.
 
Поради тази причина страхът за Белла бе огромен. Близки до дългокраката красавица издават, че тя предпочитала да си почива и да пази леглото през всичките месец на своята бременност. Така я посъветвали и лекарите. През последните месеци Малкоданска не бе доста дейна и в обществените мрежи - публикуваше единствено остарели фотоси и скри корема си от поверие.

Гери слезе от екран още през лятото, когато е била при започване на своята бременност, само че съзнателно искаше да се пази. Дългокраката хубавица и дребната й дъщеря са към този момент в първокласния си дом и се радват на първите си дни дружно. Плевенчанката не мисли да се връща на екран преди дребната принцеса да навърши най-малко годинка, с цел да може да я остави на грижите на майка си, която живее в същата кооперация, само че на различен етаж, с цел да оказва помощ на известната си дъщеря, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР