Чаровната Неда Спасова скоро отпразнува рожден ден и навърши 29

...
Чаровната Неда Спасова скоро отпразнува рожден ден и навърши 29
Коментари Харесай

Неда Спасова сподели защо е скрила рождения си ден, както и за химията с д-р Хаджихристев

Чаровната Неда Спасова скоро отпразнува рожден ден и навърши 29 години, само че показа искрено в " На кафе ", че тази година решила да си направи един опит. 

" Направих си тази година персонална задявка. Реших да си скрия рождения ден от обществените мрежи, няма да получа 200-300 известия, само че това си беше мой опит. Получих към 10-20 поздравления, само че най-много, тъй като от страницата на спектакъл " София ", нашата пиарка постоянно ни поздравява. Тя ме издаде ", споделя пред Гала, само че се радва, че въпреки всичко много хора са се сетили за празника ѝ, само че ѝ е било доста любопитно кои хора ще си спомнят, че има рожден ден.

Казва, че не би се обидила на никого, в случай че някой е не запомнил. Празнувала е доста непретенциозно, в фамилна конюнктура, само че е удовлетворена от преживяванията.

Виж още:

Неда Спасова описа също и повече за фотосите на финаления сезон на " Откраднат живот ", който гледаме от вторник до четвъртък от 20.00 часа в ефира на NOVA.

Чаровната актриса показа, че не престават да снимат още няколко дни. " Вълнувам се, тъй като, героинята ми се трансформира освен образно, само че и прочувствено. Лично аз одобрявам повече новата Кая – малко по-спокойна и по-уверена е в себе си. В този сезон следва да се случат доста неща, да се разплетат сюжетните линии към лекарите в " Св. Анастасия ", споделя още Неда.

Безспорно е, че сестра Райкова и доктор Хаджихристев са измежду най-интересните екранни двойки, а почитателите непрекъснато приказват за тях.. Неда споделя, че се радва, че феновете усещат химията сред двамата герои. " С Филип сме другари и за нас това може да значи единствено, че сме си свършили добре работата ", споделя с усмивка Неда.

Виж още:

Не отхвърля обаче, че сега харесва героинята си доста повече, тъй като е по-спокойна. Зрителите са привикнали да я гледат неуверена, тъжна, разплакана, смутена, само че в този момент е по-различно. " Покрай нея даже Хаджихристев, тази гадина, се очовечи. Много е чаровно, че неговият персонаж резервира провокативния си, само че сензитивен темперамент. Зад маската на този сякаш гадина се крие един доста сензитивен човек. До края на сезона ще се случат някои неща, за които феновете може би към този момент подозриат. Ще има развиване на започнатото в предишния сезон. ", разяснява още звездата.

Във видеото горе вижте по какъв начин Неда Спасова обича да се майтапи с сътрудниците си на снимачната площадка, какот и още забавни разкази.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/nedaspasova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР