Чаровната фолк любимка Деси Слава загърби поп фолк гиганта Пайнер

...
Чаровната фолк любимка Деси Слава загърби поп фолк гиганта Пайнер
Коментари Харесай

Деси Слава се похвали с нови продуценти

Чаровната фолк фаворитка Деси Слава загърби поп фолк колоса " Пайнер " преди известно време и стартира да се самопродуцира, само че наподобява към този момент е поела по нов път в кариерата си. Стъпката, която е подхванала е изненада за феновете. Оказа се, че тя към този момент е в музикалното семейство на небезизвестния Оцко Василковски и компанията " Хит Микс Мюзик ", написа woman.bg.

Новината разгласи персонално от Деси Слава с думите: " Щастлива съм, че съм заобиколена от изключителни експерти, които ме поддържат и имат вяра в мен! Съвсем скоро ще ви зарадваме с доста нови планове. Изненадите занапред предстоят! "

Посланието на фолкдивата към феновете наподобява обещаващо, а от компанията на Оцко ѝ върнаха жеста, като я приветстваха за добре пристигнала с думите: " Тя е Ангелският глас на България, тя е емблема в българският поп фолк, тя е една от най-обичаните и известни български изпълнителки.. Тя е Деси Слава. С огромното наслаждение Ви оповестяваме, че нашият звезден тим се усилва с още една блестящо грееща звезда. Деси Слава се причисли към музикална компания “Хит Микс Мюзик”, споделяме ѝ “Добре дошла” с огромно наслаждение, а на Вас можем да кажем единствено, че изненадите занапред предстоят ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР